Politiebericht 6 februari 2019

De afgelopen periode is er een keer ingebroken en is er een keer een poging gedaan.

Ruiterweg (vrijstaande woning), donderdag 17 januari 2019 tussen 10:30 en 16:45 uur en voltooide woninginbraak door het inslaan ruit aan achterzijde met een baksteen. De gehele woning werd doorzocht. Er is een grote puinhoop door de dader(s) achter gelaten. Zelfs een kast 1e etage werd omgegooid.

Schietspoel (rijtjeswoning), zaterdag 12 januari 2019 tussen 18:12 en 18:13 uur een poging woninginbraak. Er is getracht de deur aan de achterzijde van de woning te forceren. Op camerabeelden zijn 2 mannen te zien die aan de achterdeur rommelen.


Malafide Pannenverkoper

De pannenverkoper is weer actief in Laren.  Hij is keurig, vriendelijk, verteld mooie verhalen en verkoopt uiteindelijk een pannenset van inferieure kwaliteit voor een te hoge prijs.

Slachtoffers worden aangesproken op straat of thuis bezocht. Eerst wordt contact gelegd en over koetjes en kalfjes gesproken. De pannenset, soms ook bestekcassette of stoffen,  komt pas later ter sprake.

De verkoper praat zo veel en achterelkaar door dat de slachtoffers geen tijd krijgen om na te denken. Slachtoffers zijn vaak oudere mensen. Een oogje in het zeil houden als onbekenden uw oudere buur bezoeken is op zijn plaats.

Dit bericht is geplaatst in Inbraken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.